راهبند چیست و از چه بخش های ساخته شده است

در این مطلب می خواهیم در مورد اینکه راهبند چیست و از چه بخش های ساخته شده است توضیحاتی را برای شما ارائه کنیم. همان طور که می دانید راهبند ها انواع مختلفی دارند و در جاهای مختلف از آنها می توان استفاده کرد. در ادامه با موارد استفاده و اهمیت آن بیشتر آشنا خواهید شد همراه ما باشید.

راهبند چیست و از چه بخش های ساخته شده است

علت اهمیت بالای راهبند چیست؟

چنان چه راهبند جلوی درب ورودی وجود نداشته باشد افراد می توانند به سادگی و بدون هیچ مجوزی وارد ملک خصوصی شما شوند که این موضوع از نظر امنیت دارای اهمیت زیادی است. به همین دلیل است که با داشتن راهبند فرد می تواند ماشین مورد نظر را بازرسی کند و در صورت تایید به آن اجازه ورود می دهد ولی چنان چه ماشین مشکوک بود فرد می تواند با باز نکردن راهبند از عبور آن جلوگیری کند.

راهبند را در کجا می توان استفاده کرد؟

 راهبندها در مکان هایی مانند عوارضی جاده ها ، ورودی پارکینگ ها و گاه ها، درب ورودی بیمارستان ،و دیگر ارگان های خصوصی و اماکن مسی مورد استفاده قرار می گیرد.

چگونه راهبند اتوماتیک میله ای مناسب را انتخاب کنیم؟

برای انتخاب راهبند اتوماتیک میله ای مناسب می بایست به طول میله ، سرعت حرکت میله و تعداد سیکل کارکرد راهبند در هر ساعت دقت داشته باشید.

قسمت های مهم راهبند اتوماتیک کدامند؟

اولین بخش راهبند بدنه راهبند برقی :

می بایست جنس بدنه فولاد گالوانایزد باشد به دلیل اینکه می تواند این جنس بدنه می تواند در برابر ضربات و رطوبت مقاوم باشد

دومین قسمت راهبند میله راهبند برقی :

اسم دیگر آن بوم می باشد که به شکل معمول از جنس آلیاژ آلومینیوم بدست می آید تا علاوه بر تامین داشتن استحکام لازم، از وزن پایینی هم برخوردار باشد.

سومین قسمت راهبند سیستم محرک است:

راه انداز راهبند برقی می باشد و نیرو را از طریق واحد هیدرولیک به میله منتقل می کند و حرکت آن را سریع تر می کند

سومین قسمت راهبند فنر تعادل است :

این فنر حکم وزنه تعادل را دارد که با در نظر داشتن انواع میله با طول و وزن متفاوت، میله را به حرکت در می آورد.

چهارمین قسمت راهبند مرکز کنترل :

این بخش برق را به قسمت های مختلف راهبند منتقل می کند و همه ی فرمان های وارد شده به راهبند برقی در کسری از ثانیه تجزیه و تحلیل شده و  بدون خطا اجرا خواهد کرد.

پنجمین قسمت راهبند  سیستم محرک است:

از نظر سیستم محرک، راهبندهای میله ای را می توان به 2 تیم الکترومکانیک و هیدرولیک تقسیم بندی کرد.

راهبند اتوماتیک هیدرولیک چیست؟

سیستم محرک در اینگونه راهنبدها شامل پمپ روغن، یک موتور الکتریکی، محفظه روغن و سیلندر هیدرولیک است. پمپ روغن با روشن شدن موتور شروع به کار می کند و روغن را با فشار زیاد از مخزن خارج می کند و وارد سیلندر هیدرولیک می کند.
با وارد شدن و خارج شدن روغن در سیلندر هیدرولیک، پیستون داخل آن به طرف بالا و پایین کار خود را آغاز می کند. آخر آزاد پیستون به کمک اهرم بندی به شفت خروجی اتصال داده خواهد شد و از طرف دیگر میله هم از مرکز دوارن خود به شفت خروجی اتصال داده می شود. به این شکل حرکت پیستون داخل سیلندر هیدرولیک به میله راهبند منتقل می شود و قدرت مورد نیاز را برای حرکت آن تامین می کند.

منبع: rahbandtak.com


دانستنی های جدید راهبند ,میله ,قسمت ,هیدرولیک ,مورد ,برقی ,قسمت راهبند ,راهبند اتوماتیک ,راهبند برقی ,راهبند چیست ,سیلندر هیدرولیک منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دکتر میلاد تهرانی|مشاوره خانواده|مشاوره زناشویی|مشاوره جنسی مطالب روز مجله خبری فرهنگی مذهبی و تفریحی صبح کازرون خشکشویی|خشکشویی آنلاین|اتوشویی|اتوشویی آنلاین شعرنو (نقد) فراز تیونینگ فروشگاه آنلاین قهوه حراجی فلزیاب تصویری انتنی نقطه زن حرفه ای09909061300 دانستنی های دکوراسیون